Bio

Zingen is een passie

Mooi, zuiver en met veel gevoel zingen is wat ik erg belangrijk vind.

Live zang bij een huwelijksceremonie is prachtig! Naast dat het de familie en vrienden raakt, is het een prachtig eerbetoon aan het bruidspaar. Het is romantisch en het is een persoonlijke manier om het huwelijk te bezegelen! Het is een echte toevoeging!

Zingen is al heel wat jaren mijn grote passie. Ooit ben ik begonnen in een kerkkoor, waarna ik heel graag een eigen band wilde beginnen: dat werd 7 op de schaal van Richter. Daarna heb ik nog  in diverse bands gezongen waaronder: Liberta (tour naar Polen), Real Stuff, No Resistance, Frame en Cool is the band. Jarenlang had ik een akoestisch duo genaamd 2CONNECTED waarbij mijn gitarist Guus en ik heel puur akoestische covers speelden,  maar ook eigen liedjes ten gehore brachten. Ook heb ik gezongen als solist bij The Passion in het Worpplantsoen in Deventer.

Ik heb op heel veel verschillende locaties in Nederland opgetreden. Op bruiloften, braderieën, tuinfeesten, exposities, maar ook in cafés en op muziekfestivals. Naast het zingen op uitvaarten maak ik op dit moment ook deel uit van het akoestische duo Acoustic Live en de band The Bridge.

“Wat heb je prachtig gezongen op ons huwelijk in de kerk. Ook moderne muziek past daar dus…..”

Het was zo mooi! Jouw prachtige stem heeft ons allemaal kippenvel bezorgd! Het was, mede daardoor, een dag om nooit te vergeten!”